Kutlu Doğum Haftası

KUTLU DOĞUM PROGRAMINA  DAVET

Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz ve T.D.V. işbirliği ile İcra edilecek  Programlara teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

Mehmet SÜLÜN

Kaymakam

1.PROĞRAM         :

1-SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

2-KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ

3- AÇILIŞ KONUŞMASI

4-SLÂYT GÖSTERİSİ.

5- İLAHİLER VE ŞİİRLER

6-KONFERANS (9 Eylül Üni.Öğr.Üyesi Prof.Dr.Muammer ERBAŞ'ın (HZ. PEYGAMBER VE BİRLİKTE YAŞAMA AHLAKI.)Konulu Konuşması.

7-KAPANIŞ

YER VE TARİH:15/04/2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14.30’DAN İTİBAREN BELEDİYE DÜĞÜN SALONU.

NOT: 15/04/2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 10.30’DAN İTİBAREN MERKEZ CİHANOĞLU CAMİİ AVLUSUNDA ,  TAVUKLU-PİLAV-İRMİK HELVASI  VE AYRAN İKRAMI YAPILACAKTIR.

2.PROĞRAM         :

1-SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

2-KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ

3- AÇILIŞ KONUŞMASI

4-SLÂYT GÖSTERİSİ.

5- İLAHİLER VE ŞİİRLER

6-KONFERANS (Aydın İl Müftülüğü Din Hizmetleri Md.Halil İbrahim ULUDAĞ"ın (HZ. PEYGAMBER VE BİRLİKTE YAŞAMA AHLAKI.)Konulu Konuşması.

7-KAPANIŞ

YER VE TARİH:17/04/2015 CUMA GÜNÜ SAAT 21.00’DAN İTİBAREN KIZILCABÖLÜK MAHALLESİ CAMİİNDE.

NOT: 17/04/2015 CUMA GÜNÜ SAAT 12.30’DAN İTİBAREN KIZILCABÖLÜK MAHALLE CAMİİ AVLUSUNDA ,TAVUKLU-PİLAV-İRMİK HELVASI  VE  AYRAN İKRAMI YAPILACAKTIR.